Nienke in Zuid-Amerika

Welkom op mijn reisblog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Nienke

Tertia en Theo

Hartstikke leuk, dat we ook mee mogen (kijken). Heel veel plezier. Terts en Theo

Anja de Lorijn

Ga er lekker van genieten. Je gaat een mooi avontuur tegemoet. Xx

Theo en Diny

Leuk,we gaan je zeker volgen.Heel veel plezier,geniet ervan.Liefs Theo en Diny

dorly en John

Wij willen graag mee (kijken luisteren schrijven)met je grote avontuur.Groetjes

retty

Lieve nienke,heel veel plezier en ga lekker genieten van deze reis.Leuk dat wij een beetje mee mogen!
liefs Retty

monie en piet

hoi nienk, we houden je in de gaten. gr. monie en piet

Tonnie

Hoi Nienke,

Ik wens je een hele fijne tijd toe en kan haast niet wachten op jouw mooie verhalen.
Hals und Beinbruch und alles Gute!!

Ome Tonnie

Erwin en Rhianne

Hey Nien,

Leuk een weblog! Kijken of wij het net zo goed kunnen volgen als jij ons verhaal. Wat gaat de tijd snel. Had helemaal niet door dat het al over een paar dagen is. Geniet ervan de laatste dagen thuis, eet nog even wat je lekker vindt, slaap lekker in je eigen bed en geef de hond maar iets extra lekkers. Ook zij zal het raar vinden dat je weg bent straks. Heel veel plezier met alle nieuwe belevenissen en de vrijheid die het zal geven om op reis te zijn. Overhaast je niet en doe wat je/jullie leuk vinden. Je krijgt er spijt van als alles voorbij vliegt.

Groetjes Erwin en Rhianne

en uiteraard ook Koen en Lilly!

Nicole

Ha Nienke,
Zoals je weet vind ik het echt voldoende om reisverhalen te lezen van anderen en mijn kinderen laat ik mooi niet mee lezen, lekker puh!! haha
Pas goed op jullie zelf en tot ziens in het gewone Druten!!

Leonie

Hee Nienke!
Ik heb de vorige keer met mijn neus gekeken, maar ik heb het reageer knopje gevonden!
Spannend hoor, nog maar 1 nachtje! Veel plezier :)
xxx

emmy

Nien! Een hele goede reis gewenst! Maak er een mooie reis van, we wachten op je spannende verhalen;) tot mails! kus

dorly

Hoi Nienke
Een hele hele goede reis.Tot horens
groet John en Dorly

Tertia en theo

Hoor met van je moeder dat je goed ben aangekomen.Hopelijk lekker geslapen. Geniet van de dag.

Marian

Hallo Nienke,
Ik begrijp dat je goed bent aangekomen en nu begint het genieten. Veel plezier de komende tijd en ik verheug me om je verhalen te lezen. liefs

Siegie

Ik wil een updateeeeeeeee!!

willemien

Hoi. Goed aangekomen lees ik, leuk om je reisverhaal te volgen, geniet ervan.groetjes Willemien